Philipsvleugel_Klein

Maak het leven lichter

Verlichting kan het imago van een gebouw of ruimte bepalen en versterken. Met kwalitatief hoogwaardige lichtregeltechniek van Tovèrli bent u niet alleen slim bezig, maar ook verzekerd van een perfecte eerste indruk.

Licht heeft grote invloed op ons welzijn. Met de juiste verlichting kunt u sfeer realiseren en welzijn bevorderen. Met een lichtregelsysteem haalt u het beste uit uw verlichting. In een handomdraai of met een druk op de knop activeert u een lichtscène.

Het automatiseren van licht biedt meer voordelen. Zo bespaart u met daglichtregeling aanzienlijk op uw elektriciteitskosten voor verlichting. Met een brandurenadministratie kunt u tevens exact de energiekosten bepalen en doorrekenen aan een huurder van een ruimte. Ook kunt u gerichter preventief onderhoud plegen.

Dankzij de vele mogelijkheden voor lichtregeltechniek van Tovèrli bent u verzekerd van comfort en zorgeloosheid. Onze diverse ‘smart systemen’ maken vele toepassingen mogelijk. Maak het leven lichter met slimme lichtregelsystemen van Tovèrli.

Mogelijke toepassingen:

UtiliteitUtiliteit – De grote hoeveelheid verlichting en energieverbruik in bijvoorbeeld distributiecentra wordt beheersbaar door de toepassing van een lichtregelsysteem.

 

HotelsHotels – Door het wisselende gebruik van ruimtes moet de sfeer eenvoudig aan te passen zijn. Dit kan betrouwbaar én automatisch door het gebruik van een lichtregelsysteem.

 

MuseaMusea – Het aanlichten van kunstobjecten is complex en luistert zeer nauw. Bovendien kan de samenstelling van een tentoonstelling wisselen waardoor instellingen van de verlichting eenvoudig gewijzigd moeten kunnen worden.

 

WoningbouwWoningbouw – In nieuwe woningen is domotica, woningautomatisering niet meer weg te denken. Maar ook in bestaande woningen wordt de nieuwste techniek steeds meer toegepast.

 

SuperyachtsSuperyachts – De kwaliteitseisen op superjachten liggen hoog. Bovendien moeten de systemen werken op generatorspanning.  ‘Custom’ is het sleutelwoord.